DISCLAIMER

Disclaimer www.duursporter.be

Op het gebruik van deze website www.duursporter.be zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Bij het gebruik van deze website, gaat u akkoord met onderstaande gebruiksvoorwaarden.

 

Informatie: 

Duursporter.be streeft er naar om juiste informatie te verspreiden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat Duursporter.be niet in voor volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie. Alle teksten zijn geschreven door Duursporter.be. Door eigen ervaringen en kennis. 

Contactformulier & abonneren:

Bij het versturen van een contactformulier gaat u akkoord dat Duursporter.be in het bezit is van uw e-mailadres en eventuele campagnes via e-mail kunnen volgen. 

Hyperlinks: 

www.duursporter.be bevat hyperlinks die enkel verwijzen naar een ander tabblad op Duursporter.be zelf. Met uitzondering van Strava, Spotify, Soundcloud, Facebook en Instagram, en/of nieuwswebsites. 

Eigendomsrechten:

Alle publicaties met begrip op teksten, afbeeldingen en logo zijn beschermd door auteursrecht. Behalve voor persoonlijk en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat daar uitdrukkelijke toestemming is voor gegeven door Duursporter.be.