STEUN VOOR ZONNEHART

In augustus ga ik 100 kilometer wandelen op blote voeten. Een leuke uitdaging, dat is het zeker. Maar hoe leuk zou het zijn om een goed doel te steunen tijdens mijn wandeling. Dat zal nog extra motiveren om de 100 kilometer blootsvoets af te leggen. 

Dankzij de firma "DenBouw" is het mogelijk om dit allemaal te kunnen verwezenlijken. 

Wat is Zonnehart ? 

Zonnehart is een kleine, gespecialiseerde basisschool voor buitengewoon basisonderwijs. Zij bieden hoogstaand onderwijs aan kinderen met een type 2-attest en kleuters met een type 9-attest.

Type 9 kleuter; Voor kleuters van 2,5 tot 7 jaar met autisme en een normale begaafdheid. 

Type 2 kleuter; Voor kinderen met een matige, ernstige of diep verstandelijke beperking.

Door de jarenlange ervaring en navorming van Zonnehart bouwden ze heel wat expertise op omtrent ASS, concentratie- of geheugenproblemen en gedragsproblemen, maar ook in het omgaan met allerlei medische aandoeningen, epilepsie, visuele en auditieve beperkingen. Door de ver doorgedreven differentiatie kunnen ze binnen de school een heel grote waaier aan zorgvragen begeleiden.

Waarom koos ik voor Zonnehart? 

Ik ben dooppeter van Mila, mijn 6 jarig nichtje. Bij haar werd ASS gediagnosticeerd. Mila heeft de kans om in Zonnehart haar zelf te kunnen zijn en haar daar te ontpoppen dankzij het goede werk van de school. Als peter van Mila ben ik blij dit te kunnen doen voor haar school waar ze zich zo goed voelt.

 

Geld inzamelen.

Graag zouden wij Zonnehart financieel wat willen steunen. Iedereen zal geld kunnen doneren aan Zonnehart. Hoe en wat zal later allemaal nog duidelijk worden. We mikken alvast op een doel van 15 000 euro. 

Met grote dank aan;