Blote voeten wandelen, wat neem je mee?

Je hebt besloten om een wandeling te maken op blote voeten, maar wat neem je dan allemaal mee tijdens zo een blote voeten wandeling?Hoewel je op blote voeten wandelt is het geen slecht idee om toch schoenen en sokken

mee te nemen in een rugzak. Je weet immers nooit waar je terecht komt. Zeker voor mensen die pas begonnen zijn met blootsvoets wandelen is het aan te raden altijd schoenen mee te nemen. Stel je begint pijn te krijgen aan jou voeten tijdens het wandelen, door overbelasting en je bent ver van huis, dan kun je de schoenen die je meehebt aantrekken.


Een handdoekje neem ik ook altijd mee. Zo kan ik altijd mijn voeten proper maken indien dat nodig is. Het kan altijd van pas komen.


Als je gaat wandelen in het bos, vergeet dan geen tekentang mee te nemen. Dit zou je eigenlijk ook mee moeten hebben als je met schoenen wandelt.


Wanneer je iets langere wandelingen op blote voeten maakt, is het raadzaam een EHBO-kit mee te nemen. Ik heb er een gekocht bij Decathlon voor 13 euro. Alles zit daar in; verbanden, pleisters, schaar, pincet,...


Voor langere wandelingen, neem je genoeg water en drinken mee. Maar dat is gelijk aan wandelen met schoenen.


Met deze tips kun jij veilig de weg op met je blote voeten! :)


Vragen? stuur mij!

© 2020 DUURSPORTER.BE