Dodentocht 2021 op blote voeten wandelen.

De Dodentocht 2021 op blote voeten wandelen, is dat mogelijk? Dat is een vraag die ik mezelf een tijdje geleden stelde. 100 kilometer in 24 u wandelen, het is een uitdaging waard.

Ik begon met wat opzoek werk , maar kon nergens informatie vinden. Hebben mensen dit voor mij al gedaan? Dat kon ik allemaal niet vinden op het internet. Dus ik besloot de organisatie te contacteren. De organisatie heeft geen weet over andere blote voeters. De Dodentocht bestaat 51 jaar. Zou er dan echt niemand dat al gedaan hebben? Ik denk van wel, alleen weet ik niet wie en hoeveel mensen me voor waren. De organisatie verklaarde me gek, maar dat houd mij niet tegen.

Ik begon mijn voeten te trainen met krachtoefeningen. En ik liep elke dag 1 kilometer op blote voeten, dit gedurende 2 weken. Langzaam voer ik het aantal kilometers op. Mijn doel is om 2000 kilometer te trainen.

Ik train altijd met rugzak, want op de Dodentocht zal ik deze ook dragen. Ik train zonder muziek en solo. Dit om mij mentaal sterk te maken.

Ik ben nu 2 maanden op blote voeten aan het wandelen. En heb al 2 keer 10 kilometer kunnen afleggen op mijn bloten voeten op 100 % asfalt. Elke maand zal ik met 5 kilometer de afstand opvoeren tot januari. Vanaf januari zie ik dan verder, hoe ver ik sta.

Mij motiveert het, want niet veel mensen hebben dit gedaan. Ik hoop alleen dat tegen volgend jaar 13 augustus 2021 alles terug normaal kan verlopen, en dat Corona er geen

stokje voor steekt.

Laat ons het beste hopen! Jullie kunnen mijn avontuur volgen op deze blog. Onder "DODENTOCHT."

Recente blogposts

Alles weergeven

In MAART ga ik 50 kilometer BLOOTSVOETS wandelen.

Nu het weer terug wat warmer aan het worden is en de eerste zonnestralen terug wat warmte geven kan ik terug wat langere afstanden wandelen. Hoewel ik heel de winter op blote voeten ben blijven wandel

Dodentocht 'warmste winter challenge'

De 'warmste winter challenge' georganiseerd door de mensen van de Dodentocht is een challenge waarbij je minimum 100 kilometer gaat wandelen of hardlopen in een tijdsperiode van 3 maanden, dit gaat do