Dodentocht 'warmste winter challenge'

De 'warmste winter challenge' georganiseerd door de mensen van de Dodentocht is een challenge waarbij je minimum 100 kilometer gaat wandelen of hardlopen in een tijdsperiode van 3 maanden, dit gaat door van 1 januari 2021 tot 31 maart 2021.


Door corona kon de Dodentocht vorig jaar niet doorgaan en omdat de organisatie de mensen op de baan wilt brengen organiseren ze de 'warmste winter challenge.' Deze zomer werd nog de 100km covid challenge georganiseerd.


Na betaling van 10 euro koppel je via chronorace jouw strava account.


Je kunt jouw eigen doel instellen, het minimum doel is 100 kilometer. Als 100 kilometer voor jou te weinig is kun je deze hoger instellen naar keuze. Ikzelf ga voor een afstand van 600 kilometer.

Indien je over je doel zit blijft de teller gewoon doortellen.


Na het behalen van de challenge krijg je een virtuele medaille.


Inmiddels (28/01/2021) hebben meer dan 11 000 mensen zich ingeschreven.


Ik zal voornamelijk deze challenge halen met hardloop kilometers en wandelingen op blote voeten.


Indien jij deelneemt wens ik jou veel succes en hopen dat we in 2021 terug een normale Dodentocht kunnen verwachten.

Recente blogposts

Alles weergeven

In MAART ga ik 50 kilometer BLOOTSVOETS wandelen.

Nu het weer terug wat warmer aan het worden is en de eerste zonnestralen terug wat warmte geven kan ik terug wat langere afstanden wandelen. Hoewel ik heel de winter op blote voeten ben blijven wandel

DODENTOCHT TRAINING: 33,33 km op blote voeten.

De dagen zijn inmiddels goed ingekort en de temperaturen zijn alweer heel wat graden gezakt. Dat wilt niet zeggen dat mijn blootsvoetse wandeltrainingen voor de Dodentocht 2021 stilgevallen zijn. Ik g